In beeld   

Team SOZ haalt grootste bedrag Leiden Science Run op

De Leiden Science Run 2019 bracht een recordbedrag van 12.135 euro op voor Stichting voor vluchtelingstudenten UAF. Het SOZ-team ‘SOZ 4(44) Mobility’ haalde hierbij het meeste geld op: maar liefst 1040,44 euro!

Verbouwing Plexus

Een deel van de begane grond in Plexus is eind 2019 ingrijpend verbouwd. Hierbij zijn vier nieuwe spreekkamers, twee ruime flexwerkruimtes, twee nieuwe balies (waarvan één toegankelijk voor personen met een fysieke beperking), een nieuw magazijn voor de University Shop en een wachtruimte voor studenten gerealiseerd. Daarnaast werden verschillende kantoren verruimd of anderszins vernieuwd.

Studenten en medewerkers lopen Leiden Marathon in stijl

Medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden liepen in 2019 voor het vierde jaar mee met de Leiden Marathon. En ze waren herkenbaar: alle deelnemers kregen vanuit het Universitair Sportcentrum een gratis hardloopshirt.

Promotie studentenapp:
haring & stroopwafels

Om de studentenapp onder de aandacht te brengen bij nieuwe studenten is er tijdens de EL CID, HOP en OWL ook in 2019 weer extra aandacht besteed aan het bestaan van de app. Zo werden op de OWL infomarkt voor het Gravensteen haring en stroopwafels uitgedeeld. Met succes: de app werd in de maand erop 4.000 keer gedownload.

>